In English  Español  Suomeksi  日本人  Institute

LAULUSUZUKI-INSTITUUTTI

"Talent Education Institute of Singing"

Model-Hangar Oy:n musiikkiosasto

os. Keiholehdentie 14, Vantaa

LAULUSUZUKIA JO 31 VUOTTA VANTAALLA!

LAULUN MYÖTÄ KASVUUN!

Laulusuzuki etenee opetustasoittain odotusajasta aikuisuuteen

KLASSISTA LAULUN OPETUSTA

YKSITYISTUNTEJA - RYHMÄTUNTEJA - PERHETUNTEJA

KONSERTTEJA

OPETTAJIEN KOULUTUSTA

MUSIKAALI-JA OOPPERAPRODUKTIOITA

KANSAINVÄLISTÄ TOIMINTAA

KONSERTTIMATKAT - "SONGS FOR SHARING" WORKSHOPIT - KONFERENSSIT

yhteystiedot: MuT Päivi Kukkamäki puh. 040-725 4779 

suzukivoice(a)kolumbus.fi

Laulusuzuki-Instituutti on Model-Hangar Oy:n laulusuzukiopetusta antava yksityinen oppilaitos Vantaalla, jossa oppilaita on eri puolilta maailmaa. Oppilaitoksen johtaja Päivi Kukkamäki on kehittänyt vuodesta 1986 kansainvälisen laulusuzukimenetelmän "Laulun myötä kasvuun" väitellen siitä musiikin tohtoriksi Sibelius-Akatemiassa vuonna 2003.  

Laulusuzuki-Instituutti on toiminut 31 vuotta. Se tarjoaa eri ikäisten lasten ja nuorten klassista laulunopetusta ja laulusuzukiopettajien kansainvälistä koulutusta. Kouluttamani opettajat löydät kohdasta "koulutetut opettajat".

Laulusuzukimenetelmän voi aloittaa odotusajasta tai varhaislapsuudesta lähtien, ja sitä voi jatkaa aikuisuuteen asti. Opetustasoja on viisi. Jokaisen opetustason jälkeen on konserttimuotoiset opetustasojen suoritukset ns. kirja- tai tasokonsertit. Viitostason jälkeen oppilas siirtyy "Nuorten Lauluteatteri Crescendoon". Laulusuzukista on tullut monelle rakas harrastus, ja se on antanut pohjan myös musiikin ammattiopintoihin Suomessa ja ulkomailla. Laulusuzuki sulautuu ns. perinteiseen laulunopetukseen oppilaan ollessa noin 16-18-vuotias. Oppilaalla on silloin mahdollisuus suorittaa laulun valtakunnallisia kurssitutkintoja.

Laulusuzuki-Instituutti tarjoaa lukuisia esiintymismahdollisuuksia erilaisissa konserteissa ja produktioissa. Ohjaamani lasten ja nuorten musikaali - ja oopperaproduktiot löydät kohdasta "produktiot" ja laulusuzukien konserttimatkat 19 maahan englantilaisilta sivuilta kohdasta "History".  

Laulusuzuki-Instituutti (os. Keiholehdentie 14, Vantaa. Koivuhaan aluetta ennen Viertolaa ja Tikkurilan keskustaa).

 
  Follow us in:
  Facebook  
© 2011-2018 Model-Hangar Oy Music Department